Aart Architects løftede i 2017 omsætningen med 26 procent og resultatet før skat med hele 117 procent. Virksomheden fortsætter dermed sin markante fremgang og har endnu større forventninger til det nye år.

Mens fortsat flere af de store danske arkitektvirksomheder retter blikket mod fjerne markeder, har Aart Architects valgt at fokusere målrettet på arkitektur til Skandinavien.

Kombineret med et strategisk arbejde med at dokumentere værdien af arkitektur og de muligheder, arkitekturen skaber, sikrede det virksomheden en markant fremgang i det forgangne år med en omsætning på 105,5 millioner kr. og et resultat før skat på 7,1 millioner kr.  Aart Architects er dermed blandt vækstkometerne i arkitektbranchen og har på de seneste 4 år næsten fordoblet sin omsætning.

NB! Jylland: Udstykning og ejendomsdannelseKurset afholdes d. 21. august 2018.

- Vores arbejde med arkitektur rækker langt ud over det at designe bygninger og byrum. Det handler i lige så høj grad om at dokumentere, hvad vi skaber af muligheder gennem arkitekturen. Det er det, som driver dialogen med vores kunder og udviklingen af vores projekter - og så er det en væsentlig drivkraft bag vores vækst og udvikling som virksomhed, fortæller Torben Skovbjerg Larsen, der er stiftende partner og administrerende direktør i Aart Architects.

Store forventninger til 2018
Med masser af projekter på tegnebordet har Torben Skovbjerg Larsen endnu større forventninger til det nye år. Lige før nytår var Aart Architects med til at vinde OPP-projektet om Udlændingestyrelsens nye hovedkontor i Næstved, og aktuelt er virksomheden engageret i konkurrencer i hele Skandinavien, heriblandt den nye hovedindgang til Den Gamle By i Aarhus og Gaustad Sykehus i Oslo med flere.

- Vi arbejder ikke inden for en bestemt skala eller typologi. I stedet er vi drevet af projekter, hvor der er noget på spil for bygherrer og samfund. Projekter, hvor vi kan åbne for nye perspektiver på at forandre og forbedre, hvordan vi alle lever, lærer og arbejder, fortæller Torben Skovbjerg Larsen.

Foto: Kirstine Mengel.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND