Efter 1 år hos GPP Arkitekter har Ulla Kjærvang valgt at forlade direktørposten for at gå videre i rollen som strategi- og proceskonsulent. Det oplyser medindehaver Søren Madsen, som tiltræder som direktør.

Ulla Kjærvang har valgt at forlade direktørposten for at gå videre i rollen som strategi- og proceskonsulent. Medindehaver Søren Madsen tiltræder i stedet som direktør.

- I et tæt samarbejde med partnerkredsen vil Ulla Kjærvang fremover rette fokus på GPP arkitekters forretningsmæssige muligheder og bidrage til konkrete planer for den videre strategiske udvikling, skriver GPP Arkitekter.

NB! Herning: De store projekter. Konferencen afholdes d. 8. maj 2019.

- Dermed fortsætter Ulla Kjærvang det strategiarbejde, som hun satte i gang, da hun tiltrådte som direktør. Omorganiseringen betyder, at Ulla Kjærvang får mulighed for udelukkende at fokusere på ledelse af strategi og udvikling, som er det hun brænder allermest for, skriver tegnestuen videre.

GPP Arkitekter oplyser, at Ulla Kjærvang forlader sin post som direktør i GPP arkitekter med udgangen af april 2019.

Tegnestuen ejes af de 3 partnere Hans-Jørn Borgen Paulsen, Niels Haugård og Søren Madsen. Tegnestuen blev i 1999 grundlagt som en fusion mellem  Arkitektfirmaet Lars Pank og Gjørtz Arkitekter. GPP arkitekter beskæftiger i dag cirka 30 medarbejdere.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Fremtidens betonbyggeri

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter