Aarhusiansk ingeniørvirksomhed udnævner driftschef til ny administrerende direktør.

Efter tabet af ejer og direktør Michael Due, der mistede livet i en trafikulykke i september, har bestyrelsen i Arne Elkjær nu udnævnt virksomhedens driftschef Kasper Fey-Hansen til administrerende direktør. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- Igennem 3 år har Kasper varetaget rollen som driftschef i Arne Elkjær. I denne periode har han skabt bemærkelsesværdige resultater og er samtidig blevet fuldt fortrolig med virksomhedens særlige kultur og værdisæt, udtaler bestyrelsesformand Jørgen Due Jensen.

For organisationen betyder udnævnelsen, at der fortsættes med de planer, som skal bringe Arne Elkjær godt ind i fremtiden. For Kasper Fey-Hansen, sker dette arbejde med afsæt i en stor portion ydmyghed, lyder det fra Arne Elkjær.

– Strategien, vi har præsenteret for ejerkredsen, er en fortsættelse af et omfattende strategiarbejde, som vi sammen med Michael har arbejdet på over det seneste års tid. Det giver mig ro at vide, at vi arbejder videre med de streger han selv var med til at slå, selvom mange ting naturligvis ser anderledes ud uden hans tilstedeværelse. Det ligger mig dybt på sinde at videreføre det værdigrundlag, som Michael var foregangsmand for og som gennemsyrer kulturen blandt medarbejderne i vores virksomhed, siger forklarer Kasper Fey-Hansen.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i Jylland