Bellevue Ejendomsinvest har vundet endnu et kommunalt projektudbud i Trekroner i Roskilde med overtagelse den 1. december 2020. Grundsælger er Roskilde Kommune.

Bellevue Ejendomsinvest oplyser, at selskabet har vundet udbudskonkurrencen om et boligprojekt på Hegnet 1 i Roskilde bistået af Årstiderne Arkitekter. Projektet er tegnet som 5 punkthuse i 2-3 etager med hver 10 lejligheder. Byggeriet bliver i alt 3.480 kvm indeholdende 50 lejligheder.

Der vil være både 2-, 3- og 4-værelses lejligheder i størrelserne 59 kvm, 75 mkvm og 88 kvm. Alle lejligheder får egen altan og hvert punkthus får en fælles tagterrasse, oplyser Bellevue Ejendomsinvest

"Byggeriet vil blive opført med certificeringen Svanemærket. Dette vil sikre et bæredygtigt byggeri med et sundt indeklima. Byggeriet opføres med facader i træ i nordiske træsorter", skriver Bellevue Ejendomsinvest.

Plejeboliger til 10 milliarder. Konferencen afholdes den 15. april 2021.

Grunden ligger ifølge Bellevue Ejendomsinvest attraktivt og med kort afstand til naturskønne områder omkring Himmelev Bæk. Bebyggelsen vil danne en naturlig afslutning for den omkringværende tæt-lave bebyggelse, men samtidig – i sine forskydninger og mellemrum – bevare mange af de gode kig til blandt andet skovbæltet og engdragene omkring Himmelev Bæk. Afstanden til Roskilde centrum er cirka 5 kilometer, og både RUC og togstationen Trekroner er indenfor gåafstand, lyder det fra ejendomsselskabet.

Byggeriet vil gå i gang hurtigst muligt, når der er antaget en totalentreprenør. Forventet indflytning er i midten af 2022.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens