Schneider Electric skal opgradere BMS-systemet fra invensys Sigma til StruxureWare på Aalborg Universitets 4 bygninger på Frederikskaj og A.C Meyersvænge i København.

Schneider Electric skal på Aalborg Universitet København opgradere hovedplatformen til den nyeste BMS platform StruxureWare i bygningen på A.C Meyersvænge og i de 3 mindre bygninger på Frederikskaj. StruxureWare er kernen i SmartStruxure Solutions, der for nyligt er kåret til verdens bedste BMS-system og Aalborg Universitet åbner med opgraderingen for at anvende mange nye analyser af bygningernes drift og energiforbrug.

Universitetet får dermed flere muligheder for at sikre et godt indeklima, igangsætte energibesparende initiativer, idenficere fejl og effektivisere bygningsdriften fremover.

I fællesskab har Aalborg Universitet og Schneider Electric fokus på at få det meste ud af bygningernes eksisterende installationer og StruxureWare-platformen er designet til netop at udnytte eksisterende komponenter og installationer.

Byens Ejendom afholder den 14. november 2017 Bæredygtig certificering af byggeri og ejendom i Hellerup.

Med transitionen til StruxureWare er fundamentet på plads til at udnytte det fulde potentiale i moderne bygningsautomation på Aalborg Universitet. Dermed kan indeklima, energiforrug og drift løbendende optimeres.

- StruxureWare giver driftorganisationen på Aalborg Universitet et nyt værktøj, der fremover vil give et stort overblik med mulighed for grafiske analyser og en øget brugervenlighed, der på sigt vil forbedre bygningens performance, siger Flemming Thomsen fra Schneider Electric.

Traditionelt set løber data om bygningsdriften i informationssiloer, som Aalborg Universitet med StruxureWare nu kan byge bro mellem.

Eksempelvis kan forskningsmiljøet på Aalborg Universitet potentielt gøre brug af data på tværs af bygningen i både drift og undervisning. Kun fantasien sætter grænser for fremtiden på AAU, der med opgraderingen til StruxureWare også får nye muligheder inden for IoT og brugervenlighed.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032