Aalborg Kommune har solgt ejendommen Perikumvej 4 for 3,2 millioner kr. til et selskab, der tegnes af Kristian Bundgaard. Ejendommens 660 kvm store bygning planlægges nedrevet for at gøre plads til 1.300 kvm boliger.

Aalborg Kommune har solgt en 2.130 kvm stor grund til AKKB Holding Aalborg, som formelt ejes af Anne Kirstine Bundgaard.

NB! Boligbyggeri for 24 milliarder i Aalborg. Konferencen afholdes d. 6. december 2016.

Selskabets administrerende direktør er ejendomsinvestor og -udvikler Kristian Bundgaard. Han var i begyndelsen af 00'erne blandt andet involveret i udviklingen af Batterigrunden på Amager med et storstilet projekt tegnet af BIG, som dog aldrig blev realiseret.

Ejendommen på Perikumvej 4 i udkanten af det centrale Aalborg omfatter en 660 kvm stor bygning, der senest har været anvendt som dagcenter, men som gennem en periode har stået tom.

Der har ifølge Aalborg Kommune været en vandskade på bygningen, som efterfølgende har medført skimmelangreb i hele bygningen.

NB! Aalborg: Planloven - regler og løsninger. Seminaret afholdes d. 1. december 2016.

Skaden er forsikringsdækket og delvist udbedret, men arbejdet blev sat i bero da formodningen var, at en køber ville nedrive ejendommen med henblik på opførelse af boliger.

Aalborg Kommune modtog 3 købstilbud på ejendommen. Kommunen oplyser i øvrigt, at Skat har bekræftet, at ejendommen kan overdrages uden moms. Det er Nybolig Erhverv Aalborg, der har formidlet salget af ejendommen.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter