Det franske industrikonglomerat Saint Gobain Distribution Danmark, som ejer Øland, har købt 22.000 kvm grund i Kliplev af Aabenraa Kommune.

Den 1. september 2020 overtager Øland, der er leverandør af ventilations- og isoleringsprodukter, en erhvervsgrund på 22.000 kvm, som de har købt af Aabenraa Kommune. Virksomheden rykker fra området nord for Kilen ved Aabenraa Havn til nye omgivelser i Kliplev.

- At Øland vælger at købe en af erhvervsgrundene i Kliplev fortæller desuden, at vi netop i Kliplev har attraktive erhvervsgrunde, som de største virksomheder kan se sig selv i. Derfor er jeg også glad for, at vi fortsat har flere grunde til salg tæt på det øvrige erhvervsliv i området samt motorvejstilkørslen og det kommende biogasanlæg, siger Aabenraa Kommunes borgmester, Thomas Andresen.

Sønderborgs store projekter. Konferencen afholdes d. 8. oktober 2020.

Handlen, som blev færdiggjort i løbet af sommerferien, træder i kraft 1. september, og i fremtiden vil Øland A/S altså være at finde i Kliplev.

- Vi er glade for, at vi fortsat kan bo i Aabenraa Kommune. Vi er ved at vokse ud af rammerne nord for Kilen. Området i Kliplev er ideelt for os, da vi allerede samarbejder tæt med FairTrans, som vi i fremtiden bliver naboer med. Nu glæder vi os til, at vores nye rammer står færdige, så vi kan flytte ind, siger Facility Director hos Saint Gobain Distribution Danmark, Thomas Willumsen.

Øland flytter fra området nord for Kilen, som i fremtiden er en del af en byomdannelse i Aabenraa Kommune.

- Byrådet har allerede vedtaget en ny ejerstrategi for havnen, som også involverer området nord for Kilen. Samtidig passer flytningen fint ind i de kommende museumsplaner, vi har i området, siger Thomas Andresen.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS