Da kapitalfonden CataCap i forsommeren købte 60 procent af CASA, fulgte en aftale om, at CASAs medarbejdere skulle tilbydes en mulighed for at blive medejere af virksomheden. Nu er 68 procent af medarbejderne medejere af virksomheden.

I forbindelse med kapitalfonden CataCap køb af 60 procent af CASA i forsommeren 2016 blev det aftalt, at CASAs medarbejdere skulle tilbydes en mulighed for at blive medejere af virksomheden. Muligheden skulle gælde for samtlige ansatte i CASA, som i november, hvor medarbejderaktieprogrammet forelå, talte 80 fastansatte med en anciennitet på over 6 måneder. Heraf har mere end 2/3 nu valgt at tegne aktier i CASA.

- Det er noget usædvanligt, at så stor en medarbejderstab tilbydes at deltage i et medarbejderaktieprogram, men det beror på, at alle CASA-ansatte gives stort ansvar og vises stor tillid – og at hver og én spiller en rolle i udviklingen af vores virksomhed, siger grundlægger og administrerende direktør i CASA, Michael Mortensen.

NB! Kolding investerer 11 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 28. marts 2017.

- Jeg er derfor også virkelig glad for, at mere end 2/3 af vores medarbejdere har udnyttet muligheden for at tegne aktier i CASA. Det opfatter jeg som et godt signal på, at medarbejderne tror på deres virksomhed og dens vækstplaner, og i det hele taget ser positivt på CASAs fortsatte udvikling. Det glæder mig utroligt meget. Der er jo mange andre projekter, man som medarbejder kunne vælge at sætte sine sparepenge i, fortsætter Michael Mortensen.

Casa omsætter årligt for 1,4 milliarder kr. og har over 100 medarbejdere. Udover CASA’s egne medarbejdere beskæftiger virksomheden på sine projekter årligt op imod 1.500 ansatte hos rådgivere og underentreprenører.

Virksomheden har mange store bygge-, renoverings-, og udviklingsprojekter i gang og i pipelinen. Der er derfor behov for flere kompetente medarbejdere, som får stor mulighed for både faglig og personlig udvikling i samarbejde med det engagerede CASA-team. Også nye medarbejdere vil efter 6 måneders ansættelse få mulighed for at tegne aktier i CASA.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Stormflodssikring af by- og landområder