Vallensbæk Boligselskab er på vej med et nybyggeri med 50 nye almene boliger. I samarbejde med Vallensbæk Kommune ønsker boligselskabet at udleje boligerne som et eller flere seniorbofællesskaber.

De 50 nye boliger i Vallensbæk vil få en central beliggenhed på Vallensbæk Stationstorv i nærheden af butikker, station, rådhus og bibliotek.

NB! Byens Ejendom afholder konferencen: Byudvikling for 30 milliarder - nye udviklingsområder i Valby. Konferencen afholdes d. 30. september 2014.

- Vi oplever, at der er et behov for boliger med god tilgængelighed. Samtidig har en del borgere tilkendegivet, at de hellere vil leje end eje, når haven bliver for stor at passe. Jeg tror, at tiden er helt rigtig til at etablere seniorbofællesskaber i Vallensbæk, siger Katja Lindblad, formand for Vallensbæk Boligselskab.

Bebyggelsen vil bestå af 50 boliger i forskellig størrelse fra 2- 4 rum. Alle boliger vil få en privat vestvendt opholdsterrasse. Der vil være adgang til boligerne via både elevator og trappe. Seniorbofællesskabet indrettes også med et fælles opholdsrum med køkken og toilet. Boligerne forventes klar til indflytning i maj 2015.

 


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.