I de 2 første uger er der solgt over 4.000 boliger – alle boligtyper og grunde – ifølge Boligsiden.dk. Det er 137 procent flere end de samme uger af 2020.

Boligmarkedet fortsætter i sidste års høje tempo – også flere sælgere skyder gang i et boligsalg. Alene i de første 2 uger af 2021 er der solgt 4.000 boliger.

- Det er 2.321 flere boliger, der er handlet i 2021 indtil nu. Det ser altså ud til, at danskerne fortsætter den store boligjagt, og det ser heldigvis også ud til, at rigtig mange har gjort tingene op og nu også sætter hjemmet til salg. Det er positive tendenser for boligmarkedet, hvor udvalget er faldet ganske betydeligt med korte salgstider og højere boligpriser til følge, siger Michael Dalsager, der er senior kommunikationskonsulent i Home.

ODENSE: de store projekter. Konferencen afholdes den 28. april 2021.

I uge 1 og uge 2 er der kommet 3.899 nye boliger til salg – det er 64  procent flere end sidste år. Men altså fortsat færre end der er solgt.

- Men det er altså fortsat ikke nok til at undgå et fald i det samlede udbud til køberne, så vi efterlyser fortsat mange flere boligejere, der ønsker en vurdering af prisen på deres hjem og et muligt salg, siger Michael Dalsager.

Homes køberbarometer med YouGov viser, at 15 procent af danskerne har boligkøbsplaner det næste halve år - 2 ud af 3 er allerede i gang på boligjagten.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland

Ny udbudslov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter