Den nordjyske ejendomsudvikler 2E Group sælger 11.000 kvm stort boligprojekt med 153 lejligheder i Ballerup til NREP

Tæt ved landsbyen Pederstrup i Ballerup skal der på ubebygget grund bygges 153 lejligheder med et samlet areal på 11.000 kvm samt en parkeringskælder med plads til 74 biler. 2E Group har netop solgt projektet til NREP for omkring 350 millioner kr.

Med den nye handlen mellem den nordiske investor og ejendomsudvikler NREP og den Aalborg- baserede ejendomsudviklingskoncern 2E GROUP er der sikkerhed for smukt og attraktivt boligbyggeri.

- Boligerne ligger i perfekt afstand til København og i det attraktive Ballerup område, der har et meget blomstrende erhvervsliv, og rummer alle former for indkøb og fritidsliv. Man er således tæt ved alt, og man kan også nemt og hurtigt passe et job inde i København, men samtidig bo lækkert og meget billigere, end hvis man køber i selve København, siger administrerende direktør Jesper Skovsgaard fra 2E Group.

Ny trend: Små boliger. Konferencen afholdes den 21. januar 2021.

Boligerne bliver mellem 60 og 100 kvm store og vil derfor være velegnede til både singler og familier. I projektet lægges der desuden vægt på bæredygtighed.

- Vi er optaget af bæredygtighed og er derfor glade for at overtage ejerskabet af disse boliger, som ligger særdeles attraktivt i smukke, grønne områder tæt på offentlig transport. Vi vil nu gøre en indsats for at få dem løftet til en DGNB Guld-certificeringen under byggefasen, siger Investment Manager Mohamad Awad fra NREP.

For at opnå den rette certificering vil der være en lang række kriterier i alle byggeriets faser, som bygherre og entreprenør skal leve op til. Lige fra valg af materialer og håndværkere til energibesparelser og indretning vil der blive tænkt over detaljerne.

- Det betyder noget for de kommende lejere, at deres bolig er bygget efter en højere standard, end gennemsnittet – og det er også meget væsentligt for de ejendomsinvestorer, der køber projekterne, at bæredygtigheden går hånd i hånd med byggeriets høje kvalitet, siger Jesper Skovsgaard.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030