I Egedal Stationsby blev 2. etape af et stort boligprojekt søndag den 23. februar udlejet på kun 2 timer. Og 2E Group kan snart melde om endnu et stort salg til ejendomsinvestor.

2E har netop sat gang i byggeriet af 2. etape af et stort boligprojekt i Egedal Stationsby, og efter 2 timers åbent hus søndag den 23. februar 2020, kan den nordjyske udvikler melde alt udlejet. Projektet er solgt til NREP.

Mæglerne fra 2E Bolig har ikke oplevet en interesse, end den de oplevede søndag.

- Vi kan med syvtommersøm slå fast, at Egedal Stationsby er stedet, man gerne vil bo - og det projekt, 2E Group har udviklet, er virkelig noget, der tiltaler de kommende beboere. Dette sammenholdt med de attraktive lejepriser, gør det meget interessant, udtaler ejendomsmægler John Ryborg fra 2E Bolig.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes d. 3. marts 2020.

Etape 2 omfatter på 36 lejligheder, og flere måtte desværre gå forgæves, ligesom aftalte møder med lejere i den kommende uge må aflyses. Om få uger udbydes næste etape til gengæld. Boligerne starter i størrelse fra 70 kvm og op til 90 kvm.

- Vi er også glade for den store interesse, som ejendomsinvestorer udviser for at investere i Egedal Stationsby senest med salget til ejendomsfonden NREP, som blev offentligt gjort sidste uge. Vi forventer inden for kort tid at kunne offentliggøre et nyt stort salg i Egedal Stationsby, siger Jesper Skovsgaard, administrerende direktør i 2E Group.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.