Ferieboligkonceptet 21-5 går sammen med Advice Capital om et nyt investeringsprodukt, hvor der investeres 250 millioner kr. i 50 lejligheder i København, Rom og Paris.

Flere og flere flytter til byerne, og i dag bor 80 procent af Europas befolkning i byerne, viser tal fra UN World Urbanization Prospects. Søgningen mod de store byer, manglen på boliger samt de høje priser, gør lejelejligheder attraktive. Derfor går det deleøkonomiske feriekoncept 21-5 nu sammen med Advice Capital om et nyt investeringsprodukt, hvor de investerer i cirka 50 lejligheder i København, Rom og Paris.

21-5 har de seneste år opnået stor succes med sit deleøkonomiske ferieboligkoncept, hvor de har fundet og restaureret europæiske boliger til danskere til en værdi på mere end en milliard. Det er denne spidskompetence, der nu trækkes over i et andet spor og fra i dag af udgør et helt nyt investeringsprodukt, som hedder Advice Capital 21-5 Invest.

- Vi er enormt glade for at kunne præsentere dette nye investeringsprodukt. Gode boliger på gode lokationer har og vil nok altid være en sikker havn for investorer. Afkastet er måske ikke lige så højt, som man måske kan få andre steder, men sikkerheden er det vigtigste, siger Laila Køj, direktør i 21-5.

- Ejendomme har traditionelt altid været en god langsigtet investering, men de ejendomsinvesteringsmuligheder, der i øjeblikket tilbydes på det danske marked, er typisk kendetegnet ved, at der investeres i én ejendom med en større eller mindre grad af belåning, men med belåning kommer også risiko. Vi investerer ikke i én ejendom, men i mange lejligheder i forskellige byer og lande. Samtidig vil investeringerne være 100 procent egenfinansieret, hvilket gør risikoen minimal, uddyber hun.

Projektsummen er sat til 250 millioner kr., og der vil være en minimumstegning for den enkelte investor på 750.000 kr. Der forventes et årligt afkast på mellem 4 og 5 procent.

- Renterne er historisk lave, og det koster penge at have penge i banken. Obligationer giver et beskedent afkast og har samtidig en betydelig kursrisiko. Så hvor skal man investere sine penge i dag, hvis man ikke vil have en større risiko, og samtidig bare vil have et rimeligt afkast? Det problem har vi løst med den alternative investeringsfond, Advice Capital 21-5 Invest, som vil være et godt langsigtet sted at placere sine penge, siger Lars Fetterlein, der er managing partner hos Advice Capital.

NB! Bofællesskaber og nye boformer. Konferencen afholdes d. 28. november 2019.

Fra skrot til slot
Der vil blive investeret i 2- og 3-værelses lejligheder til udlejning. I København fokuseres der på at indkøbe lejligheder, der er opført efter 1991, da disse har fri huslejefastsættelse. I Rom og Paris vil lejlighederne typisk trænge til en større eller mindre renovering, hvilket gør, at de kan indkøbes til en fornuftig pris. Når lejlighederne er istandsat, vil de blive udlejet for længere perioder af gangen. Netop det område har 21-5 ekspertise i, da de siden 2012 har købt og renoveret over 100 boliger i udlandet.

- Vi kommer primært til at kigge efter håndværkertilbud, som ikke er interessant for den individuelle privatperson, da renoveringsprocessen ofte er for stor en mundfuld. Med baggrund i vores erfaringer, kompetencer og netværk fra de mere end 100 boligkøb og renoveringer vi har gjort os, kan vi sikre os prisafslag og istandsætte lejlighederne i høj kvalitet, siger Laila Køj.

Om 21-5
21-5 er et dansk designet koncept, som ikke findes andre steder i verden. Alt omkring boligerne og foreningerne bliver håndteret ned til mindste detalje, uanset om det handler om istandsættelse og vedligehold af boligerne, juraen, økonomien eller andet – det er et håndlavet produkt. 21-5 har skabt et koncept med det formål at gøre det at eje ferieboliger i udlandet nemt, ubesværet og samtidig tilgængeligt for langt flere, end det er i dag - for derved at øge livskvaliteten for alle deltagende familier.

Om Advice Capital 
Advice Capital er investeringsrådgiver og kapitalforvalter og har siden 2009 etableret en række investeringsfonde og -foreninger med fokus på absolutte afkast og langsigtet værditilvækst. Deres børsnoterede aktieinvesteringsforening, Investin Advice Capital Globale skabte sidste år opmærksomhed, da den en stor del af året lå som nummer 1 indenfor sin kategori jf. Morningstar. Advice Capital er stiftet af Lars Fetterlein og arbejder udelukkende sammen med de dygtigst og mest erfarne folk indenfor deres område, senest med AC Vision Fond og Breakthrough Biotech Fond, der er unik på verdensplan grundet regulatorisk medvind.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning