Selvom lejlighederne i den nybyggede The Silo i Nordhavn hører til i den høje prisklasse er der gang i salget. Således er 2 lejligheder solgt for henholdsvis 19 og 20,7 millioner kr. Begge lejligheder placeres sig dermed i toppen over historiens dyreste lejlighedshandler.

En 300 kvm stor lejlighed i The Silo er solgt for  20,7 millioner kr. Det afslører tinglysningen af handlen, der netop er gået igennem, skriver Boliga.

Prisen placerer ejerlejligheden i den Østerbro-afhoppede bydel i toppen over historiens dyreste lejlighedshandler. Der er nemlig blot 5 lejlighedshandler, der gennem historien* overgår den salgspris.

En i Store Strandstræde og en på Købmagergade begge i det indre København, der blev solgt for henholdsvis 21 og 24,5 millioner kr. i 2014 og 2016 og 3 lejligheder i Tuborg Havnepark i Hellerup, der er handlet til beløb på mellem 21 og 25,7 millioner kr.

Nordhavn-lejligheden er dog ikke den eneste repræsentant fra det nye postnummer i den eksklusive lejligheds-top. Tinglysningen af skødet på Silo-lejlighedens underbo på 13. og 14. sal er nemlig også netop gået igennem, og den afslører, at der her er givet håndslag på en handel til 19 millioner kr.

Begge handler bliver over for Boliga bekræftet af Nicklas Kastbjerg fra RealMæglerne Projektsalg København, der har stået for salgene.

Ejerlejlighederne i 'The Silo' spænder over flere forskellige størrelser. Lige nu kan man således vælge, om det er 6 værelser fordelt på 216 kvm, 5 værelser fordelt på 248 kvm eller 8 værelser på 400 kvm, der trækker mest.

Er det derimod pengepungen, der er afgørende koster den største af lejlighederne, som lige nu er til salg i Siloen knap 32 millioner kr. - hvilket gør den til Danmarks dyreste ejerlejlighed udbudt til salg netop nu.

Kan mindre også gøre det, kan du halvere pris og kvm og få den mindste, af de 3 lejligheder, der lige nu er til salg i ejendommen for 14,3 millioner kr.

Se Danmarks dyreste lejlighed her.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i Jylland