10 store boligselskaber og it-virksomheden EG A/S har i dag underskrevet en strategisk hensigts- og partnerskabsaftale. Parterne ønsker med aftalen at imødekomme fremtidens krav om effektivisering, digitalisering og kommunikation i den almene boligsektor, og dermed bliver alle sejl sat for at videreudvikle branchesystemet EG Bolig.

Den almene boligsektor tog i dag et stort skridt mod en ny digital æra med den netop indgåede hensigts- og partnerskabsaftale. Det er et erklæret mål for aftalen at udvikle de mest hensigtsmæssige basisløsninger, som kan bruges af alle i branchen, og at udviklingen sker til gavn for både små og store boligselskaber i hele Danmark.

Ud over bedre processer gennem digitalisering og mere effektiv og energibesparende drift i boligforeningerne kan også beboere og boligsøgende se frem til et højere serviceniveau. Boligselskaberne skal eksempelvis være i stand til at tilbyde væsentlig flere selvbetjeningsydelser via deres hjemmesider i fremtiden.

NB! Ungdomsboliger i Jylland 2017-2027. Konferencen afholdes d. 23. maj 2017.

Bag aftalen står 10 af Danmarks største boligorganisationer - Boligkontoret Danmark, Boligselskabet Sjælland, fsb, Civica, DAB, Boligkontoret Århus, Slagelse Boligselskab, AL2bolig, Boliggården og Boligforeningen Østerbo - der tilsammen ejer og administrerer 163.000 almene boliger i hele Danmark samt it-leverandøren EG.

Ved at bringe kompetencerne hos både boligselskaberne og EG A/S i spil er vejen banet for, at branchesystemet EG Bolig også i fremtiden vil være en optimal løsning for boligadministration og vil kunne håndtere de stigende krav til digitalisering og effektivisering af administrationen af almene boliger i Danmark. Parterne har samarbejdet gennem det seneste år, men i dag skrev de altså under på en strategisk hensigts- og partnerskabsaftale.

NB! Senior- og ældreboliger i Jylland - udvikling og byggeri. Konferencen afholdes d. 23. november 2017.

- Kravene til den almene boligsektor hvad angår effektivisering, digitalisering og kommunikation med beboerne og bestyrelserne øges dag for dag. Skal vi som almene boligselskaber leve op til disse krav, kræver det et velfungerende og fremtidssikret it-system, der er nerven i vores virksomhed. Med den nye hensigts- og partnerskabsaftale mellem boligselskaberne og EG A/S har vi taget et væsentligt skridt. At udvikle EG Bolig til at blive fremtidens system til boligadministration, det er vi glade for at være med til, siger administrerende direktør i DAB, Niels Olsen.

- For EG Bolig er det vigtigt at fastholde den brancheindsigt, der gør vores it-løsning til et naturligt valg for såvel de store som de mindre boligselskaber i vores kundekreds. Vi glæder os derfor over den nye hensigts- og partnerskabsaftale med en stribe kompetente boligselskaber. I fællesskab kan vi nu prioritere de nyudviklinger i branchesystemet EG Bolig, der har størst effekt i bredden, og som opfylder de kommende krav fra den almene sektor, siger Jesper Andersen, divisionsdirektør hos EG.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS