Frem mod 2030 er der derfor behov for at investere over 8 milliarder kr. for at sikre skoler og dagtilbud i København. Hør mere på konferencen "Skolebyggeri - de bedste løsninger" den 6. november 2019.

København vokser med 10.000 indbyggere hvert år og med de nye boligområder der er opført i flere

af Københavns bydele, er det også strømmet til med nye beboere i et tempo, der har gjort det svært for kommunen at følge med. Frem mod 2030 er der derfor et stort behov for at sikre skoler og dagtilbud til de mange nye børn i kommunen. Hvad enten det gælder nybyggeri eller renovering af skoler, skal skolerne leve op til kravene om indeklima, indretning og læringsmiljøer, hvilket har indflydelse på, hvordan de nye skoler bygges.

Hvilke erfaringer har man opnået gennem de seneste år i forhold til at bygge og renovere skoler? Hvad skal der bygges: Nye skoler og renoveringer? Tidshorisont. Virker de nye tiltag/principper man har bygget og renoveret ud fra på de enkelte skoler de seneste år? Kan man måle at der er større trivsel i de nybyggede og renoverede skoler? Hvad virker og hvad virker ikke?

Hør mere på konferencen Skolebyggeri - de bedste løsninger den 6. november 2019, hvor Kasper Graa Wulff, byggechef i Byggeri København, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder