En 1/3 af FastPartner AB's kontorejendom i Upplands Väsby, hvor Siemens tidligere har hørt til, konverteres nu til 152 hotelværelser. Det er den danske hotelkæde, Zleep Hotels, der skal stå for driften, når ejendommen står klar i januar 2019. Projektet er Zleep Hotels' første uden for Danmarks grænser, men der er store vækstplaner for selskabet.

Upplands Väsby ligger mellem Stockholms centrum og Arlanda Lufthavn i et erhvervsdistrikt. Som et sekundært marked er der ifølge Peter Haaber, administrerende direktør i Zleep Hotels, et stærkt match med Zleep konceptet, der sørger for en effektiv forretningsmodel.

- Det er et stort spring for Zleep Hotels at indtræde på det svenske marked. I Danmark har vi fortsat en del steder, hvor der er basis for et Zleep Hotel – men i Sverige er mulighederne meget store. Markedet er meget modent for vores koncept, ligesom der findes rigtig mange lokationer, hvor vi vil passe ind. Så for Zleep ligger der en stor vækstmulighed hos vores store nabo mod nord, og Upplands Väsby og Stockholm er helt klart en kæmpe mulighed for os til at sætte gang i udviklingen af forhåbentlig mange Zleep Hoteller i fremtiden, fortæller Peter Haaber.

NB! Udlejning af kontorejendomme og kontorhoteller. Afholdes d. 5. april 2018.

Upplands Väsby er Zleep Hotels' første bekræftede projekt i Sverige, men hotelkæden er i dialog med flere, spændende investorer og projektledere. I det hele taget får Zleep Hotels megen opmærksomhed på grund af den voksende pipeline af hotelprojekter, både i og uden for Danmarks grænser. Interessen blandt investorer er ligesindet, da det er bevist, at økonomisegmentet kan skabe et flot afkast med en effektiv forretningsmodel.

Zleep Hotels blev etableret i 2003 og opererer i dag 9 hoteller med sammenlagt 870 værelser. Kæden omsætter for 130 millioner kr. årligt og har 5 sikrede hotelprojekter i pipelinen til 2019.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.