Hotelkæden Zleep kom ud af 2021 med et underskud på 15,3 millioner kr. efter skat, hvilket er en markant forbedring i forhold til året før.

Zleep Hotels endte i 2021 op med et mindre underskud end først anslået. Det fastslår den netop aflagte årsrapport for forrige regnskabsår. Hotelkædens samlede underskud i 2021 lyder således på 15,3 millioner kr. efter skat, hvor kæden i 2020 måtte sluge et underskud efter skat på 39,7 millioner kr.

- Med de udfordringer vi har stået overfor de seneste par år, er vi glade for, og stolte over, at have præsteret bedre end forventet i 2021 og dét trods underskuddet på bundlinjen. Vi har gennem hele krisen bevaret troen på vores forretningsmodel og i samarbejde med bank, udlejere og øvrige forretningspartnere fundet løsninger med positiv effekt på resultat og cash flow. Ligeledes har vores medarbejdere gjort en kæmpe indsats for at realisere resultatet, fortæller Zleep Hotels’ administrerende direktør, Peter Haaber.

Han glæder sig over, at kædens forventninger til omsætning og resultat i 1. og 2. kvartal 2022 er indfriet.

Udvikling af ferieboliger og ferieparker - regler, nye projekter og finansiering. Konferencen afholdes den 8. september 2022.

- Resultatet taler godt ind i vores 5-årsplan, hvori det forventes at markedet frem mod 2024 vil normaliseres, siger han.

Zleep Hotels forventer at have indhentet de coronarelaterede tab ved udgangen af 2025, hvilket blandt andet kædens effektive forretningsmodel, kommende hotelåbninger og en investering i en ny IT-platform skal bane vejen for.

I løbet af de næste par år åbner Zleep Hotels, efter planen, 3 nye hoteller i Danmark, og desuden står hotelkæden over for en international ekspansion med åbningen af Zleep Hotel Madrid Airport senere på året. Et hotel der skal driftes i tæt samarbejde med Zleep Hotels’ medejer, Deutsche Hospitality.

Desuden er 6 Zleep-projekter allerede annonceret syd for den dansk/tyske grænse, og flere er i pipelinen, lyder det fra hotelkæden.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030