Ejendomsmæglerne har fået et nyt værktøj til at hjælpe boligsælgerne med at sikre, at deres bolig bliver solgt til det rigtige salær og den rette vurdering.

Yonabo er et online-system, der er udarbejdet med henblik på at skabe gennemsigtighed i boligbranchen. Systemet skal gøre det lettere for boligsælgere at sælge deres bolig og til den rigtige pris.

- Det vigtigste for os er, at Yonabo skaber gennemsigtighed i boligmarkedet. Vi vil gør det lettere for boligsælgere at sælge deres bolig og til den rigtige pris - det kan de nu med Yonabo, siger Jesper Enger-Rasmussen medstifter af Yonabo.

NB! Udlejning og salg af ejendom - de nye metoder. Konferencen afholdes d. 18. februar 2015.

Boligsælgerne modtager 4 tilbud fra de lokale ejendomsmæglere på salæret og en estimeret vurdering af boligen. Boligsælgerne kan sammenligne ejendomsmæglernes tilbud og se deres profiler på Yonabo.

Mæglernes profil indeholder deres bedømmelser fra andre brugere. Det skal sikre, at boligsælgerne er klædt på, når de skal vælge ejendomsmægler. Yonabo er gratis for boligsælgerne, og de bliver først kontaktet, når den ønskede ejendomsmægler er valgt.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse