Efter lang ventetid fra boligsælgere og ejendomsmæglerne er Yonabo 1.0 nu lagt i graven, mens sløret er løftet for Yonabo 2.0.

Hensigten med Yonabo 1 var at danne et overblik samt forståelse for boligejernes behov. Det store spørgsmål her var, hvad skal der til for at skabe et nemmere boligmarked for boligejerne, når de skal vælge ejendomsmægler? Er det alene indhentning af tilbud, eller er der andre informationer, som er af større betydning for boligejerne? Dette er nogle de spørgsmål, som Yonabo har stillet sine brugere, inden udviklingen af Version 2 startede, og Version 1 blev lagt i graven.

NB! Moms ved køb og salg af ejendom og byggegrunde. Seminaret afholdes d. 4. november 2015.

- Man må sige, at vi har Dannmarks bedste brugere med alt den feedback, vi modtaget til Version 2. Det har været fantastisk, og nu kan brugerne se resultaterne af deres ønsker, siger Jesper Enger-Rasmussen, CEO hos Yonabo.

Den største ændring ved Yonabo 2 er, at det er lavet om til en åben ejendomsmæglerportal, hvor over 1.400 danske ejendomsmæglere er samlet ét sted. Og det tal vokser støt for hver dag. Det betyder, at Yonabo nu er Danmarks største ejendomsmæglerportal, hvor man som boligejer kan finde information omkring den enkelte ejendomsmægler. Ejendomsmæglerne har hver især en profilside, hvorfra man som boligejer kan finde informationer, se anbefalinger, indhente tilbud og meget mere.

NB! Momsforhold ved renovering, nybyg og køb og salg (Jylland). Seminaret afholdes d. 17. november 2015.

- Brugerne kan blot surfe rundt på Yonabo for at finde informationer omkring ejendomsmæglerne, de behøver ikke at oprette sig. Hvem vil ikke bruge 2 sekunder på at finde brugbar information til noget så vigtigt som deres boligsalg eller boligkøb, spørger Allan Hansen, CTO i Yonabo.

Til at understøtte og markere Yonabo 2.0 har portalen fået et mere moderne og forenklet design, som skal gøre det nemmere for brugerne at agere rundt. Ændringen af designet og måden at agere rundt på, ventes at få stor betydning for den kommende aktivitet på portalen. Yonabo 2 er nu live og kan ses her Yonabo.dk, ligesom oprettelse af anbefalinger kan gives fra ejendomsmæglernes tidligere og nuværende kunder.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked