Pensionsselskab og alment boligselskab står bag byggeri med blandt andet daginstitution og lejligheder, som vil være klar til indflytning i 2020.

Opførelsen af Nobelholmen i Københavns Sydhavn, hvor AP Pension opfører 218 lejeboliger, er nået et godt stykke vej. Derfor kan AP Pension sammen med entreprenørerne NPV, FSB og Casa invetere til rejsegilde mandag den 9. september 2019 fra klokken 13-15.

Udover private udlejningsboliger opføres en daginstitution og 25 almene boliger, hvor FSB står for udlejningen, som en del af det store projekt.

Med sin placering centralt i hovedstaden er de kommende boliger på Nobelholmen, som AP Pension ejer, tæt på det meste, og administrerende direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, ser frem til at markere rejsegildet.

- Det er en række særdeles attraktive lejeboliger i Nobelholmen, som vi er ved at opføre på en af de sidste boligøer i Københavns Sydhavn. De kommende beboere ved Nobelholmen kommer til at bo centralt, hvor de er tæt på Københavns mange muligheder. Og med S-tog og 2 kommende metrostationer i området kan beboerne komme let omkring, fortæller Peter Olsson.

NB! København: De store projekter. Konferencen afholdes d. 10. september 2019.

Boligerne ved Nobelholmen, der er én af i alt 11 opførte boligøer ved Enghave Brygge, forventes færdig i løbet af 2020. Boligerne er placeret i gåafstand til blandt andet Vesterbro, Tivoli og Strøget. Ud af de mange boliger, som AP Pension opfører ved Nobelholmen, bliver 25 af dem udlejet som almene boliger af FSB. Ligesom der også kommer en daginstitution på boligøen.

Hos NPV er der stor tilfredshed med projektet på Nobelholmen.

- Med Nobelholmen kommer de kommende beboere til at bo i spændende omgivelser, og sammen med AP Pension skaber vi boliger, som er tæt på det hele. Med rejsegildet er vi nået til en milepæl i opførelsen af Nobelholmen, hvor vi kan fejre det store arbejde, som håndværkerne indtil videre har udført, fortæller Jens Schaumann, administrerende direktør og partner i NPV.

Det er Arkitema Architects, der har tegnet boligerne på Nobelholmen, hvor Casa som entreprenør står for byggeriet.

- I Casa er vi stolte over at være med til at udvikle København. Nobelholmen er vores fjerde byggeri på Enghave Brygge for NPV. Vi er glade for samarbejdet med både bygherrer fra AP Pension, FSB og NPV og ikke at forglemme de mange underentreprenører og håndværkere, som hver dag yder en enorm indsats. Nobelholmen ved Enghave Brygge bliver nogle spændende og moderne boliger, hvor der er tænkt over detaljen, siger Frank Gurvig, projektchef fra Casa.

                                                                                       


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne