Wihlborgs har købet en ejendom på Vasekær 10-12 i Herlev med henblik på at ombygge den.

Wihlborgs har købte ejendommen Vasekær 10-12 i Herlev af Terma, som forlader ejendommen den 30. juni 2022. Herefter går Wihlborgs i gang med at ombygge ejendommen til en moderne og fleksibel kontorbygning.

- Med Vasekær har vi et spændende udviklingsprojekt med mulighed for at sætte et Wihlborgs-stempel på ejendommen. Wihlborgs har allerede en stærk position i Herlev, hvor vi er med til at udvikle et moderne og attraktivt erhvervsområde, siger Ulrika Hallengren, administrerende direktør i Wihlborgs.

Ballerup: de store projekter. Konferencen afholdes den 1. februar 2022.

Kontorejendommen ligger på en 8.800 kvm stor grund og har et udlejningsareal på 7.600 kvm fordelt på 3 bygninger. 1.400 kvm består af lagerbygninger, mens resten er kontorer.

Wihlborgs vil allerede nu forberede projektering og ombygning. Formålet med renoveringen er at kunne tilbyde et moderne, fleksibelt kontorbyggeri til flere lejere. Den samlede lejeværdi er estimeret til 6,5 millioner kr. efter ombygning.

Ejendommen ligger i et område, hvor Wihlborgs i forvejen er repræsenteret og vil indgå i Wihlborgs' eksisterende drifts- og ledelsesorganisation. Wihlborgs melder om stor interesse for den nærliggende ejendom Mileparken 22, hvor flere står på venteliste lokalerne.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS