Efter flere år uden væsentlig interesse stod der i efteråret 2015 pludseligt 4 interesserede klar til at købe den mere end 11.000 kvm store produktionsejendom på Abildager 16 i Brøndby. Eksemplet er ikke enestående, lyder det fra EDC Erhverv Poul Erik Bech. Der er nemlig godt gang i industrimarkedet på Vestegnen.

Fra farvefabrik til moderne lejemål – sådan en forvandling kræver den helt rigtige investor, og denne blev fundet i Wihlborgs, et stort svensk firma, der også ejer naboejendommen.

- Det var den helt rigtige timing i et fornuftigt marked. Vi vil gerne udbyde et fleksibelt og multifunktionelt lejemål, og de 2 ejendomme tilsammen giver de perfekte muligheder for mange typer af virksomheder. Med andre ord har vi fremtidssikret vores investering, siger køber Peter Nielsen fra Wihlborgs.

NB! ROSKILDE investerer 25 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. september 2016.

Flint Group, der solgte ejendommen, er også tilfredse med, at der nu kan sættes et punktum for deres virke i Danmark.

- Vi var bevidste om at det var en meget specialiseret ejendom, da vi har haft farveproduktion i ejendommen. Men nu er markedet vendt og der er blevet indgået en god handel. Vi er meget tilfredse med forløbet og EDC Erhvervs håndtering af sagen, siger direktør i Flint Group, Steen Andersen.

NB! Logistik og produktion - projekter og udvikling 2016-2025. Konferencen afholdes d. 28. september 2016.

Thomas Møller Rudlang fra EDC Erhverv Poul Erik Bech i Herlev oplever denne handel som et godt eksempel på at investorerne nu søger mod oplandets industriejendomme i jagten på de gode afkast.

- Vi ser en stigning i efterspørgslen og i vores køberkartotek efter lager- og produktionsejendomme på Vestegnen, både brugerejendomme og investeringsejendomme. Der er flere virksomheder, som udvider og derfor har brug for mere plads, og der er flere investorer, der har fået interessen op for det højere afkast, der på denne type ejendomme. Vi har mange investorer og virksomheder i vores kartotek, der pt. søger industri/produktionsejendomme på Vestegnen, siger Thomas Møller Rudlang.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder