Wagner Ejendomme investerer 250 millioner kr. i 2 boligbyggerier på Godsbanen i Aalborg med henholdsvis 56 og 62 lejeboliger.

Ifølge Nordjyske sætter Wagner Ejendomme nu gang i byggeriet af 2 boligejendomme i udviklingsområdet Godsbanen i det centrale Aalborg.

I første omgang bliver ejendommen Godsbanen 7 færdig. Den rummer 56 lejligheder fordelt på 6 etager og står klar til indflytning den 1. september 2016. Godsbanen 7 kommer til at ligge i nær relation med Jernbaneparken, foran den lille plads der danner overgang mellem Jernbaneparken og Campustorvet. Lejlighederne får en gennemsnitsstørrelse på 70-92 kvm.

NB! Aalborg investerer 51 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 26. janaur 2016.

På Jyllandsgade 10 opføres 62 lejeboliger i et byggeri, der får facade ud mod netop Jyllandsgade, hvor den indtil videre aflyste letbane skulle have kørt. Ejendommen på Jyllandsgade ventes klar til indflytning i slutningen af 2017.

Wagner Ejendomme råder over en nordjysk ejendomsportefølje til en værdi af 1 milliard kr. Porteføljen består af 40 ejendomme med 200 boliglejemål og 106 erhvervslejemål, men i de kommende år vil selskabet fokusere på markedet for lejeboliger.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder

Ny udbudslov KURSUS