Virksomhed med 140 medarbejdere overtager bygning og investerer i 63.000 kvm jord omkring den i Kolding.

Schou Company er blevet fast forankret i Kolding, efter virksomheden har købt yderligere jord omkring sit hovedsæde på Nordager. Samtidig har Schou Company overtaget bygningen på Nordager 31, så der ikke længere er tale om lejede lokaler.

- Købet af ejendommen og den tilstødende jord giver os sikkerhed for at hovedkontoret er placeret samme sted også i fremtiden, ligesom der er mulighed for ekstra plads til den fremtidige vækst. Det er en god nyhed for både Schou Company og alle medarbejderne, forklarer Jørgen Schou hovedaktionær bagved Schou Company.

NB! Vejle: De store projekter, byggeri for 30 milliarder. Konferencen afholdes d. 26. marts 2020.

Schou Company blev grundlagt i 1963 og med opkøbet af HP Værktøj og Osjord i 2007/2008 er virksomheden nordens største engrosvirksomhed inden for non-food produkter, og lagerfører et bredt og dybt sortiment inden for områderne bolig & isenkram, havemøbler, have & fritid, auto & cykel samt værktøj og maskiner. Schou Company har 140 medarbejdere på Nordager, og alene det sidste år er der kommet 25 nye medarbejdere.

Schou Company har investeret i 63.000 kvm jord i Kolding Nord ved Nordager, hvor virksomheden nu er rustet til fremtiden.

- Som mange andre af vores virksomheder, hvor det også går godt, investerer Schou Company. Det gavner mange, at et velrenommeret kolding-firma udvider sine aktiviteter. Og det er et fast fokus fra Kolding Kommunes side, at vores lokale virksomheder kan udvikle sig og komme til noget erhvervsjord i attraktive områder, siger borgmester Jørn Pedersen efter endnu et salg af erhvervsjord.

De seneste 4 år er skabt 4.800 nye arbejdspladser i Kolding Kommune, en stigning 10 procent mod landstallet på 7 procent. Samtidig bygges og planlægges der i øjeblikket 2.900 boliger.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse