I 2014 ramte Rosenlund - en palævilla på Strandvejen i nordsjællandske Vedbæk - det danske boligmarked med en pris på 120 millioner kr. Nu er villaen til salg igen.

Med et prisskilt på 120 millioner kr. var villaen Rosenlund i Vedbæk i 2014 et af de dyreste huse, der nogensinde har været udbudt til salg i Danmark. I 2017 var den mondæne adresse tilbage på salgslisterne - men denne gang under tvangsauktionsfanerne, hvilket resulterede i, at ejendommen blev solgt for godt 36 millioner kr.

Og nu er der så endnu en gang mulighed for at erhverve palæejendommen, der rummer godt 900 bolig-kvm. Det skriver Boliga.

Prisen lyder nu på 75 millioner kr. Det gør huset, der er sat til salg ved ejendomsmægleren Home Charlottenlund - Arne Skafdrup, til den dyreste villa, der netop nu er udbudt til salg i Danmark.

NB! Fredede og bevaringsværdige bygninger - regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes d. 30. oktober 2018.

Selve grunden er blevet barberet pænt ned. I 2014 kunne palæets beboere nemlig spille kroket og holde garden parties på en over 12.400 kvm stor matrikel direkte til havet.

I dag er der derimod “blot” 2.528 private grund-kvm at brede sig på, men inden det udløser akut klaustrofobi hos naturelskeren, følger der dog også brugsret over en park med privat badebro med i købet.

Under tag får husets nye beboere et hjem med køkken-alrum med 7,5 meter til loftet, bibliotek med sundudsigt, masterbedroom, fløjværelser og blandt andet også 500 kvm til erhverv.

Dertil kommer også en ny parkeringskælder med plads til 14-16 biler.

For øjeblikket har 3 af landets 5 dyreste villaer således hjemme Vedbæk.

Se Rosenlund her.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS