Undersøgelser viser, at 26 procent af de potentielle tilskuere til fodboldkampe bliver hjemme på grund af dårlig infrastruktur. Derfor vil Brøndby Kommune have en ny S-togsstation samt en motorvejsafkørsel ved byens stadion. Erhvervs- og vækstministeren bakker op.

Fodboldklubben Brøndby IF agter ifølge klubbens strategiplan frem mod 2023 at gennemføre investeringer i og omkring Brøndby Stadion for at forbedre og optimere betingelserne for at realisere en rentabel fodboldforretning.

Men også Brøndby Kommune vil have bedre betingelser i området. Kommunen vil ifølge TV 2 Lorry gøre området omkring Brøndby Stadion til et nyt regionalt udviklingsområde, og som en del af den plan skal der etableres en ny S-togsstation samt en motorvejsafkørsel ved området. Planen får opbakning fra erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen.

- Man skal jo netop tænke infrastruktur, erhverv og ikke mindst oplevelser sammen. Og der har vi allerede nogle gode eksempler rundt om i Danmark. De er dygtige i Herning, Horsens, Aalborg og i Københavnsområdet, og jeg tror, at vi kan gøre noget for at understøtte det til gavn for hele Danmark, siger ministeren til TV 2 Lorry.

NB! Slagelse - byudvikling og investeringer 2017-2027. Konferencen afholdes d. 15. november 2016.

Infrastrukturen i Brøndby bliver også forbedret, når den kommende letbane langs Ring 3 mellem Lyngby og Ishøj slår dørene op for passagerdrift i 2020/2021. Det bliver med 2 stationer i Brøndby og 2 stop lige på den anden side af kommunegrænsen.

I Brøndby vil letbanen køre på Søndre Ringvej, og de 2 stationer i kommunen etableres i krydset Søndre Ringvej/Park Allé og i krydset Søndre Ringvej/Vallensbækvej.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i Jylland