Verdens største sandslot må lade livet til fordel for et nyt hotel med 142 værelser på mellem 27 og 53 kvm, hvis planerne realiseres.

Ejendomsinvestor John Andersen vil bygge et hotel med 142 værelse i tilknytning til Skulpturparken og Kulturhuset i Hune i Nordjylland, skriver TV 2 Nord. Ejendomsinvestoren er selv klar med 50 millioner kr. til projektet.

- Vi har talt med kreditforeningen, der vil komme med de 100 millioner, og så satser vi på at finde investorer, der vil være med i hele komplekset med 50 millioner kr., siger John Andersen til TV 2 Nord.

Foruden hotellet er der ifølge TV 2 Nord planer om etablering af et 1.000 kvm stort spa- og wellness center. Hotelbyggeriet går efter planen i gang i foråret 2022 og ventes at stå klar til brug i julen 2023.

Udvikling af ferieboliger og ferieparker - regler, nye projekter og finansiering. Konferencen afholdes den 8. september 2022.

Byens Ejendom har tidligere skrevet om mulighederne for et nyt hotel i området. Den nuværende lokaplan for området giver mulighed for at bygge hotel og boliger i op til 4 etager.

Hotellets opførelse er planlagt ved Skulpturparken, men det kræver også 2.500 kvm af XL Bygs nuværende grund.

Hotelprojektet indgår som en del af en samlet plan for Hune Midtby. Planen omfatter også et projekt med med 36 almene boliger ved Nørresundby Boligselskab og 8 private boliger på den grund, hvor XL Byg ligger i dag. Desuden omfatter planen en ny XL Byg butik og i forlængelse heraf nyt areal til Hune Boldklub.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Fremtidens betonbyggeri

Den nye Planlov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne