Verisure flytter til nyt domicil på knap 5.000 kvm på Hovedvejen 2 i Glostrup. Ejendommen blev oprindeligt bygget som domicil til Griffen og har herefter fungeret som Pandoras hovedkontor, inden de i sommeren 2016 flyttede til Sydhavnen.

Verisure har ønsket en domicilejendom på en god beliggenhed, der kan tilgodese alle ønsker og behov i forh0ld til deres udvikling. Det er ifølge CFO, Gry Collignon, lykkedes med lokalerne på Hovedvejen 2.

- Vi er meget glade og tilfredse med samarbejdet med City & Center Property, som har ført til, at vi nu inden længe kan flytte ind i vort nye flotte hovedkontor, siger Gry Collignon.

NB! Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen. Konferencen afholdes d. 20. juni 2017.

- Udlejer Nordea Ejendomme må også være særdeles tilfredse med, at deres ejendom fremover vil være beboet af en så velrenommeret og attraktiv lejer som Verisure, siger erhvervsmægler Nicolai Greis og administrerende direktør og partner Peter Mahony fra City & Center Property.

City & Center Property gennemfører og rådgiver om udvikling, udlejning og salg af såvel større som mindre kontorejendomme.

- I City & Center Property oplever vi generelt en stigende efterspørgsel efter kontorlejemål i Storkøbenhavn og har flere igangværende forhandlinger med lejere, der søger lignende lejemål i og omkring København, og vi mærker nu en bevægelse i kontormarkedet, siger Nicolai Greis og Peter Mahony.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter