Ny stadsarkitekt og chef for Plan, Byg og Erhverv i en af landets hurtigst voksende kommuner er et velkendt navn i branchen.

Jesper Pagh sætter sig fra 1. januar 2023 i stolen som stadsarkitekt og chef for Plan, Byg og Erhverv i Horsens Kommune. Han kommer fra en stilling som stadsarkitekt og byudviklingschef i Rødovre Kommune, hvor han siden 2021 har arbejdet med byudviklingsprojekter og den arkitekturpolitiske dagsorden. Tidligere har han været ansat som direktør i Akademisk Arkitektforening.

Jesper Pagh er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København i 2002. Han har en ph.d. i byudvikling fra RUC, hvor han også har forsket og undervist.

Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes den 24. januar 2023.

- Jeg glæder mig meget til at komme til Horsens. Det er en by og en kommune, jeg kender som et driftigt sted, hvor natur og kultur går hånd i hånd med by- og erhvervsudvikling. Jeg håber, jeg kan være med til at sikre, at Horsens Kommune også i fremtiden udgør en smuk, attraktiv og bæredygtig ramme for vækst og velfærd - og jeg ser frem til at gå i gang sammen med dygtige kollegaer, siger Jesper Pagh.

Direktør i Teknik og Miljø i Horsens Kommune Bjarke Butt Eriksen glæder sig meget over ansættelsen af Jesper Pagh og glæder sig til samarbejdet.

- Vi er virkelig glade for at have trukket så stærkt et kort. Jesper Pagh har en dyb faglig indsigt og en velfunderet ledelseserfaring. Med sin erfaring med rollen som stadsarkitekt er han vant til at se de store linjer i byudviklingen og være i faglig dialog med bygherrer, rådgivere og investorer. Med fokus på erhvervsvenlighed kommer han til at indgå i vores fælles og fortsatte arbejde for at sikre de bedste rammevilkår for erhvervslivet i vores stadigt voksende kommune, siger Bjarke Butt Eriksen.

Vejle: De store investeringer. Konferencen afholdes den 23. marts 2023.

Horsens Kommune er en af landets hurtigst voksende kommuner. Gennem de seneste 10 år er kommunen samlet vokset med næsten 11.000 indbyggere. Aktuelt bor der over 96.000 borgere i kommunen, som alene i de første 3 kvartaler af 2022 har fået næsten 1.750 indbyggere ifølge Danmarks Statistik.

Bjarke Butt Eriksen påpeger i den kontekst vigtigheden i, at kommunen bevarer overblikket og tænker rumligt i planlægningen. Nordhavnen, Nørrestrand og Bygholm Bakker i Horsens er eksempler på nogle af de store aktuelle byudviklingsprojekter, og nye er på vej som eksempelvis Åkvarteret. Også i kommunens øvrige byer arbejdes der i stor udstrækning med områdefornyelse med målrettet fokus på at skabe mere byrum og byliv.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Stormflodssikring af by- og landområder

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked