I 2019 købte Vejle Kommune 1.375 kvm af et butikscenter, og nu har kommunen købt endnu en del af centret, der skal omdannes til boliger.

Ifølge VAFO.dk købte Vejle Kommune i 2019 en del af butikscentret Nørremark Center for 5,4 millioner kr., og nu har kommunen også købt den tidligere Fakta-bygning af selskabet PM Invest O5, der er ejet i fællesskab af Per Moesgaard og erhvervsmægler Jørgen Helvig Sørensen fra Linderoth & Sørensen.

Butikscentret skal omdannes til boliger, og sammen med AAB vil kommunen skabe et nyt boligområde med 96 boliger nord for Finlandsparken.

Fredericia de store projekter. Konferencen afholdes den 14. april 2021.

- Det står defineret i områdets udviklingsplan, at der skal placeres boliger i centerområdet, men vi har ikke truffet nogen beslutning om, hvordan det skal ske. Der ligger også et byggefelt ved siden af centret, som kan komme i spil, siger Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen (V), til VAFO.dk.

Byggeplanerne er en del af Vejle Kommunes ghetto-strategi for at få Finlandsparken pillet af den omdiskuterede ghettoliste, skriver VAFO.dk.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS