FDM kan nu rykke 150 medarbejdere ind i et nyindrettet og ombygget hovedkontor i Lyngby. Tegnestuen Vandkunsten har sat stregerne til opgaven.

FDM's hovedkontor i Lyngby er ifølge Tegnestuen Vandkunsten opført i 1980'erne og rammerne trængte efterhånden til en opgradering.

-  Ombygningen skulle, med begrænset budget, skabe rammerne for en imødekommende og moderne medlemsorganisation og en behagelig daglig arbejdsplads, lyder det fra arkitekterne.

NB! Lyngby investerer 10 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 21. januar 2016.

- Til ombygningen og indretningen har tegnestuen anvendt krydsfiner som et gennemgående materiale fra indgangen og dybt ind i huset. Det gyldne materiale tilføjer stoflighed og varme og står i kontrast til sorte og mørkegrå gulve og de hvide vægge. Krydsfiner er anvendt til den nye hovedtrappe, akustikpaneler, der forer atriet, samt til tekøkkener og garderobenicher, lyder det videre.

En del af parkeringskælderen er også blevet ombygget, hvilket har givet mulighed for at etablere en kantine med direkte adgang til terrasse også for kollegerne i baghuset.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS