Planen for Papirøen er, at bevare området i centrum af København som et tilløbsstykke for hverdagslivets kultur og socialt liv. Hør mere på konferencen "København: De store projekter", den 10. september 2019.

Papirøen er beliggende ud til havnefronten Københavns Inderhavn og har det officielle navn “Christiansholm”. Planerne for det 45.000 kvm store område er at udvikle det til et nyt bykvarter med flere blandede funktioner og bebyggelse i op til 10 etager.

Visionen er at skabe flere nye haller, der omfavner et grønt område og rummer uformelle, offentlige funktioner såsom en eventhal og et vandkulturhus samt erhverv.

Derudover vil man placere i alt 300 private boliger ovenpå hallerne, hvoraf de 71 bliver almene boliger. Øen vil blive omkranset af en en promenade/træbrygge, som bliver tilgængelig for offentligheden. Hvad er status for projektet og hvilke muligheder skaber det for byen?

Hør mere på konferencen København: De store projekter, den 10. september 2019, hvor Dan Stubbergaard, stifter af og arkitekt fra Cobe, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens