I Godsbanekvarteret i Horsens er der planer om at skabe en ny og attraktiv bydel med op til 1.500 boliger samt erhverv og butikker. Hør mere på konferencen "Horsens: De store projekter" den 24. marts 2020.

Helhedsplanen for det tomme godsbaneareal ved siden af Horsens Banegård er i gang med at blive udviklet. Godsbanekvarteret omfatter 200.000 kvm og er centralt placeret i Horsens omgivet af midtbyen, campus, stationen og Bygholm Park.

Her er der planer om at skabe en ny og attraktiv bydel med op til 1.500 boliger samt erhverv og butikker. Helhedsplanen er i den nordlige del opdelt i 15 byggefelter mens den sydlige del er opdelt i to byggefelter. Udviklingen af arealerne forventes at ske i etaper og over en længere årrække.

Skala Arkitekter er udvalgt som totalrådgiver med Urban Power og Schønherr som underrådgivere til at tegne den nye centrale bydel  for DSB Ejendomme. Hvad er status for projektet? Hvordan udvikles en ny bydel på godsbanearealerne, så den kommer til at hænge sammen med den eksisterende by? Hvad skal det nye kvarter indeholde, for at borgerne vil bruge det?

Hør mere på konferencen "Horsens: De store projekter" den 24. marts 2020, hvor Janne Brønden, design- og konkurrenceansvarlig hos Skala Arkitekter er blandt oplægsholderne. Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.

 


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS