Tysk investor står blandt andet bag projekt til 150 millioner kr. på Rømø Havn. Hør mere på konferencen "Udvikling af ferieboliger og ferieparker - nye regler, investeringer og byggeri" den 21. september 2021.

Tyske turister er storforbrugere af danske turistfaciliteter og deres antal er stigende. Knap 17 millioner tyske turister kom til Danmark i 2019. Traditionelt søger stor del af gruppen mod Vestkystens sommerhusområder, men er dette også mønstret for de unge generationer af tyske turister? Hvilke forventninger til deres ferie har de?

Også tyske udviklere og investorer har fået øje på det danske turistsektors potentielle. Der kommer flere tyske investeringer og udviklingsprojekter inden for turisme. Blandt de nyeste er udviklingen af hotel og boliger på Rømø Havn, af det Hamborg-baserede udviklingsselskab Robert C. Spies, der for nyligt har oprettet et kontor i København.

Hør mere på konferencen Udvikling af ferieboliger og ferieparker - nye regler, investeringer og byggeri den 21. september 2021, hvor Andreas Fuchs  Managing Director fra Robert C. Spies Nordics, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND