I alt er 103 af de i alt 180 ejerlejligheder i Nicolinehus i Aarhus solgt. Den dyreste lejlighed er solgt for 18 millioner kr. Coronakrisen har ikke lagt en dæmper på interessen.

Ifølge Århus Stiftstidende er 103 af de i alt 180 lejelejligheder i Nicolinehus på Aarhus Ø solgt, og coronakrisen har ikke påvirket salget negativt.

- I den seneste måned har vi solgt flere lejligheder end i nogen anden måned tidligere. Samlet har vi vel solgt 15-16 lejligheder den seneste måned, siger Martin Busk, der er direktør i Bricks, som står bag projektet.

Aarhus: de største projekter. Konferencen afholdes d. 26. november 2020.

Lejlighederne ventes klar til indlflytning i 2022. De koster mellem 1,5 millioner kr. og 25 millioner kr. Den billigste lejlighed er på 48 kvm. Det foreløbigt dyreste salg er en lejlighed på toppen i 2 plan og på 290 kvm med 228 kvm altan og terrasse. Den blev solgt for 18 millioner kr.

Nicolinehus kommer foruden de 180 ejerlejligheder også til at rumme 60 lejeboliger, 6.000 kvm kontor og erhverv, en Føtex-butik, restauranter, caféer, fitnesscenter og en markedshal.

NCC står for byggeriet af projektet, der omfatter 40.000 kvm samt 25.000 kvm i kælder med fitnesscenter og cirka 450 parkeringspladser. Nicolinehus er tegnet af Aart Architects med Rambøll som rådgivende ingeniører og Schønherr som landskabsarkitekt.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS