Tove Skrumsager Frederiksen, der siden efteråret 2015 har været projektchef i Køge Kyst med særligt ansvar for byggeri og anlæg, tiltræder den 1. april 2017 stillingen som projektdirektør i udviklingsselskabet.

Tove Skrumsager Frederiksen afløser den 1. april 2017 Jes Møller, der efter eget ønske stopper som projektdirektør og fremover vil varetage udvalgte opgaver i Køge Kyst som projektchef.

- Jeg glæder mig meget til at gøre visionen om Køge Kyst til virkelighed i samarbejde med projektets bestyrelse, ejere og mange forskellige interessenter. Det er en meget spændende byforandring, som Køge er i gang med, hvor byen er godt på vej til at styrke sit image som en moderne, levende by med stærke historiske rødder, siger projektchef i Køge Kyst Tove Skrumsager Frederiksen.

Tove Skrumsager Frederiksen, der er uddannet civilingeniør fra DTU, 1995, har bred erfaring som leder hos offentlige myndigheder og offentlige selskaber. Hun har desuden haft ledelsesansvar for store anlægsprojekter og for by- og trafikplanlægning – blandt andet forberedelse af letbanen på Ring 3, fuldautomatiske parkeringsanlæg i Københavns Kommune samt planlægning og anlæg af Amager Strand.

NB! Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen. Konferencen afholdes d. 20. juni 2017.

I 2008-11 var hun ansat i Køge Kommune, først som drifts- og anlægschef, dernæst som konstitueret teknisk direktør og endelig som chef for kommunens Ejendomscenter. Foruden sin ingeniøruddannelse har Tove Skrumsager Frederiksen en master i organisationspsykologi fra RUC.

Nuværende projektdirektør Jes Møller bliver fra den 1. april projektchef hos Køge Kyst, hvor han med reference til den nye projektdirektør fortsat skal arbejde med salg af byggegrunde og dialog med de virksomheder, der skal afvikle deres aktiviteter på Søndre Havn for at give plads til byudviklingen.

- Det har for mig været rigtig spændende at stå i spidsen for dette unikke byudviklingsprojekt med stor vægt på kultur og byliv i de sidste 7 år. Vi har nået vigtige resultater med både grundsalg, byggeri og infrastruktur, og vi glæder os nu til at tage imod de første nye beboere til april og til, at butikkerne åbner i Stationsområdet til efteråret. Og personligt ser jeg frem til fortsat at samarbejde med Tove om opgaverne i Køge Kyst, siger Jes Møller.

Når Tove Skrumsager Frederiksen overtager posten som projektdirektør, overtager hun samtidig ledelsen af projektsekretariatet på Havnen 39 i Køge og kommer til at referere til projektets bestyrelse med Steen Winther-Petersen som ny formand og repræsentanter for projektets 2 ejere, Køge Kommune og Realdania By & Byg.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ungdomsboliger på et modent marked

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS