Teknik og Miljøudvalget i København nedstemte den 16. marts 2015 Tivoli Huset. Nu er det store projekt Tivolihjørnet, som omfatter en udvidelse af Hotel Nimb, sendt i offentlig høring.

Teknik og Miljøudvalget nedstemte i marts 2015 startredegørelsen for et 4.000 kvm nyt byggeri i forlængelse af Tivolis koncerthus ud mod Tietgensgade, der er tegnet af Pei Cobb Freed & Partners Architects.

NB! Nørrebro og Nordvest: Udvikling og investeringer 2015-2025. Konferencen afholdes d. 10. juni 2015.

Arkitekterne med base i New York har også tegnet Tivolihjørnet. Startredegørelsen for det projekt, som omfatter 2 nye bygninger på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade mellem Industriens Hus og Nimb, blev godkendt i oktober 2014 og sendes nu i høring.

Planen omfatter en 2.000 kvm udvidelse af Hotel Nimb, som derved får 23 nye værelser. Derudover gøres der plads til 4.600 kvm butikker. Oprindeligt nedstemte Teknik- og Miljøudvalget i september 2013 projektet med den begrundelse, at arkitekturen skilte sig for meget ud fra de øvrige bygninger i området. Herefter blev facaden justeret, og det reviderede projekt er nu i høring frem til den 10. juni 2015j.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.