Hernings tidligere borgmester Lars Krarup er valgt som ny bestyrelsesformand i foreningen Realdania. Samtidig er direktør Lars Hvidtfeldt og prorektor ved Arkitektskolen Aarhus Kristine Leth Juul indvalgt i foreningens bestyrelse.

Lars Krarup er ny formand for bestyrelsen i Realdania. Det blev resultatet af foreningens valg til bestyrelsen på et repræsentantskabsmøde den 25. august 2021 og bestyrelsens efterfølgende konstituering. Yderligere genvalgte bestyrelsen professor Majken Schultz som næstformand i Realdania.

Nyeste udvikling i træbyggeri. Konferencen afholdes den 3. maj 2022.

- Jeg er utrolig glad for muligheden og bestyrelsens tillid. Arbejdet i Realdania forener på fineste vis nogle dagsordner, som jeg er stærkt engageret i. Foreningsliv har været en del af mit eget liv lige fra barnsben og er noget, jeg har arbejdet aktivt med i hele mit arbejdsliv. Og både fra min tid som borgmester og mit hidtidige arbejde i Realdania ved jeg, hvor stor en forskel de fysiske rammer kan gøre for menneskers trivsel og livskvalitet – og for udviklingen i et område, udtaler Lars Krarup.

Den nye bestyrelsesformand Lars Krarup er tidligere borgmester i Herning og har siden 2006 været medlem af Realdanias repræsentantskab – og siden 2013 medlem af bestyrelsen. Han afløser Michael Brockenhuus-Schack, der efter 8 år som bestyrelsesformand efter eget valg forlader foreningens bestyrelse. Michael Brockenhuus-Schack har sammen med den øvrige bestyrelse haft fokus på at sikre et velplanlagt generationsskifte i bestyrelsen.

JYLLAND: TRÆ-byggeri - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 2. december 2021.

Realdania er en filantropisk forening med omkring 170.000 medlemmer. Foreningen støtter projekter i det byggede miljø – eksempelvis inden for byudvikling, byggeri og bevaring af vigtige kulturmiljøer. Bæredygtighed i bred forstand er en rød tråd i en stor del af arbejdet. Siden Realdanias start i 2000 har foreningen ydet filantropisk støtte til flere end 4.000 projekter med i alt 21 milliarder kr.

På repræsentantskabsmødet den 25. august blev 2 nye medlemmer valgt ind i Realdanias bestyrelse. Lars Hvidtfeldt afløser Michael Brockenhuus-Schack, og Kristine Leth Juul afløser Helle Søholt, der efter 8 år også har valgt at udtræde af bestyrelsen.

Med disse 2 nyvalg og genvalg af Lars Krarup ser Realdanias bestyrelse således ud:

Lars Krarup (bestyrelsesformand)
Majken Schultz (næstformand i bestyrelsen)
Palle Adamsen
Pernille Rüsz Bloch
Per Feldthaus
Mette Kynne Frandsen
Per Egebæk Have
Lars Hvidtfeldt
Peter Høltermand
Kristine Leth Juul
Gunde Odgaard


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens