Thylander Gruppen har i samarbejde med PFA og Industriens Pension, tilføjet yderligere 281 boliglejemål til ejendomsfonden Danske Bolig Ejendomme P/S’ portefølje. Købet omfatter 6 ejendomme i Kolding og 1 i Haderslev med et samlet areal på 17.500 kvm.

Investeringen kommer efter at Thylander Gruppen i oktober erhvervede en anden boligudlejningsejendom ”Solgården” i centrum af Kolding, skriver Thylander Gruppen.

- Købet styrker yderligere vores tilstedeværelse i Kolding, der er en attraktiv by i stærk vækst og med efterspørgsel efter gode boliger, udtaler Henrik Køhn, partner og direktør i Thylander Gruppen.

Randers: De store projekter 2020-2030. Konferencen afholdes d. 2. april 2020.

Ejendomsfonden Danske Boligejendomme P/S blev etableret i 2017 i samarbejde mellem Thylander Gruppen, PFA og Industriens Pension med fokus på at opbygge en portefølje af primært boligudlejningsejendomme i danske vækstbyer.

"Strategien baserer sig blandt andet på et grundigt analysearbejde af demografi og andre parametre, der identificerer attraktive byer i provinsen med et la gsigtet værdipotentiale", skriver Thylander Gruppen og oplyser, at fonden med den seneste investering nærmer sig en portefølje på knap 1.000 lejemål.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS