Det svenske selskab Samhällsbyggnadsbolaget i Norden (SBB) køber 6 ejendomme med et samlet areal på 34.000 kvm i Aarhus og hovedstadsområdet.

SBB har indgået hensigtserklæreinger om køb af 6 ejendomme i Aarhus og hovedstadsområdet for 375 millioner kr. Selskabet har allerede overtaget en 3.400 kvm store skoleejendom i hovedstadsområdet.

- Det er spændende, at vi nu etablerer os i Danmark og dermed får eksponering i alle nordiske velfærdsstater, mens vi samtidig kigger køb af flere ejendomme i Danmark, siger Ilija Batljan, der er administrerende direktør i SBB.

NB! Tagboliger og altaner i eksisterende ejendomme - planlægning og løsninger. Konferencen afholdes d. 5. september 2019.

Ejendommene har samlet lejeindtægter for 27 millioner kr. og et driftsresultat på 25 millioner kr. netto. Den gennemsnitlige løbetid på ejendommenes lejekontrakter er på 9 år, og alle ejendomme er udlejet til offentlige institutioner.

SBB forventer at overtage alle ejendomme i løbet af sommeren 2019. Selskabet er blevet rådgivet af Rubik Properties og Bech-Bruun i forbindelse med handlen.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i Jylland

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter