Storms Pakhus - Odense Street Food er klar til at slå dørene op den 1. september 2017. De lokale gadekokke, der driver boderne, har givet deres skibscontainere et personligt præg, så designet passer til netop den street food,de serverer i den 3.000 kvm store hal.

Odense Street Food åbner den 1. september 2017, klokken 10 med retter fra lande som Venezuela, Thailand, Italien, Vietnam, Mellemøsten, Danmark og Indien i Storms Pakhus. Prisen ligge på 50-75 kr. for et frokostmåltid og 75-125 kr. for et aftensmåltid. Til at slukke tørsten kan Storms Pakhus’ 6 barer diske op med lokale øl, vin, vand, drinks og cocktails.

Ambitionen med Storms Pakhus er, at skabe en kreativ platform for iværksættere, madsnedkere og kreative ildsjæle. Pakhuset skal være en rugekasse for kommende restauratører, hvor de kan forvandle deres idéer til virkelighed og skabe unikke smagsoplevelser. Men også kunstnere og musikere vil bidrage med lidt ekstra krydderi til oplevelsen. Storms Pakhus skal være en kreativ og kulinarisk smeltedigel af unikke oplevelser.

NB! Odense investerer 52 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 29. november 2017.

Udover at byde på street food af høj kvalitet, vil der være mulighed for, at tage del i kulturelle – og musikalske arrangementer som for eksempel dansefester, koncerter, banko og vinsmagninger. Oplevelser som vil præge programmet for Storms Pakhus året rundt.

Idéen til Storms Pakhus udspringer af Danmarks første street food marked, Copenhagen Street Food på PapirØen i København, som lukker 31. december 2017. Men initiativtageren til Danmarks første street food marked, restauratøren Jesper Møller, vil forsætte med at skabe endnu flere iværksættere i Danmark og har derfor indgået et samarbejde med de lokale iværksættere fra Bargroup i Odense med Bjørn Hentze i spidsen. Sammen vil de skabe en kreativ platform for iværksættere i Odense, som skal bidrage til at udvikle den gastronomiske scene i byen, der forhåbentlig vil blive et tilløbsstykke for fynboer og turister.

NB! Odense - de store projekter 2018. Konferencen afholdes d. 21. marts 2017.

Storms Pakhus ligger blot 5 minutters gang fra Odense Banegård, byens havnebad og er placeret i centrum af Odenses mange uddannelsesinstitutioner. Og netop de studerende indgår i processen med at udklække flere iværksættere, via et samarbejde med EAL skal de understøtte de nye madboder med ny viden om forretningsplaner, markedsføring og regnskaber med videre. Desuden kan samarbejdet give de studerende mod på selv at starte virksomhed.

- Det er oplagt, at teori og praksis blendes sammen i Storms Pakhus, gadekokkene skal skabe spændende gastronomiske oplevelser, men deres forretning skal også udvikle sig og blive bæredygtig på lang sigt rent driftsmæssigt, så der bliver skabt nogle sunde forretninger, som kan bidrage til jobskabelse og vækst. Når du starter egen virksomhed kan for eksempel momsregnskaber, forretningsplaner, skatteregler, markedsføring og så videre være lidt uoverskuelige. Det er derfor oplagt, at de studerende får næsen op af bogen og bruger deres viden i praksis ved at samarbejde med stadeholderne, siger Bjørn Hentze, partner i Storms Pakhus.

NB! Middelfart - udvikling og investeringer for 5 milliarder 2017-2027. Konferencen afholdes d. 5. oktober 2017.

Målet er, at Storms Pakhus bliver et sted, hvor fynboere og turister træffes over street food, som er nem at spise med fingrene i uhøjtidelige omgivelser. Storms Pakhus skal være ramme for hyggelige måltider, om det så er en forretningsfrokost, et formiddagsmøde, fødselsdag, julefrokost, netværksarrangement eller bare en middag med venner og familie.

Storms Pakhus har derfor åbent alle ugens dage fra klokken 10. I hverdagene har madboderne åbent til klokken 22, og torsdag, fredag og lørdag kan man blive hængende efter middagen til et par drinks, da barerne har åbent til sent.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i København frem til 2030