Strandhotellet Blokhus blev bygget med store krav til indretning, byggestil og håndværksmæssige traditioner. Det har nu allerede trekvart år efter åbningen vist sig at være den rigtige tilgang, da efterspørgslen efter den unikke og arkitektoniske oplevelse har vist sig at være meget høj. Nu forbereder hotellet sig til en ny sæson, hvor den specielle byggestil skal fremvises og opleves af endnu flere hotelgæster.

en 1. juli 2017 åbnede Strandhotellet Blokhus. Det har vist sig at være en kæmpe succes, da efterspørgslen på de i alt 38 hyggelige værelser med forskellige farvede tapeter, høje paneler og snedkererede dobbeltsenge har været større end forventet.

- Vi oplevede lige fra åbningen en stor efterspørgsel på vores værelser, og både til jul og nytår har hotellet været fuldt booket. Vi har fået rigtig meget positiv feedback, og faktisk bookede flere af vores nytårsgæster et værelse igen til næste år, da de forlod stedet. Det har givet blod på tanden, og nu glæder vi os bare rigtig meget til at påbegynde en ny sæson, fortæller Marie Louise Ebdrup, der bygherre og ejer af Strandhotellet Blokhus sammen med hendes mand, Steffen Ebdrup.

Noget af det, der især fascinerer de mange hotelgæster er strandhotellets helt særlige byggestil og indretning. Både byggematerialer og møbler er nemlig nøje udvalgt og understøtter med de helt rigtige håndværks- og indretningsteknikker den traditionelle badehotelsstemning.

- Det er specielt indretningen, vores gæster har lagt mærke til, hvor blandt andet udvalget af møbler og tapet har fået positive kommentarer med på vejen. Men også vores vinduesvalg har fået megen opmærksomhed, da vinduerne har fået en stor betydning for bygningens samlede udtryk. Her har vi nemlig valgt vinduer med de helt rigtige sprosser, som man kender det fra 1800-tallet, hvor badehoteller kom frem i Danmark, og det er vi selvfølgelig glade for, at vores gæster bemærker, fortæller Marie Louise Ebdrup.

Det er Nieland og Brix|Nordberg Arkitektur, der har været rådgiver på projektet. Her vurderede man, at vinduer fra Frovin Vinduer & Døre kunne bidrage til det helt rigtige udtryk og samspil med de øvrige valgte materialer.

- Til opgaven blev der valgt kitfalsede koblede vinduer fra Frovin, da de både levede op til moderne byggekrav og samtidig passede arkitektonisk til projektet. De spiller godt sammen med de øvrige valg af møbler, farver, byggeteknikker- og materialer. Og det er kun glædeligt at høre, at det bidrager til en hyggelig stemning, og at gæsterne allerede nu har et ønske om at vende tilbage, fortæller partner Peter Brix fra Brix|Nordberg Arkitektur.

Strandhotellet Blokhus har åbent hele året rundt. Højsæson begynder omkring Sankt Hans og varer frem til slutningen af august. Siden åbningen har hotellet ikke haft en eneste lukkedag.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Fremtidens betonbyggeri

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.