På en grund, der tidligere husede en skole, er der opført 102 rækkehuse, hvoraf 100 er solgt.

Lind & Risørs store byggeprojekt på Vierdiget i Dragør er nu færdigopført og de sidste fællesarealer er ved at blive anlagt, så byggefirmaet snart kan fjerne de sidste ting, der vidner om et stort byggeri med opførelse af 102 nye rækkehuse. Det skriver Lind & Risør i en pressemeddelelse.

Projektet er da også næsten udsolgt. Der er kun 2 ud af 102 boliger tilbage på adressen med udsigt til Øresund.

På grunden lå tidligere en skole, der på grund af asbest ikke længere fungerede som folkeskole. Grunden købte Lind & Risør af Dragør kommune i 2016, og straks herefter påbegyndte byggefirmaet nedrivningen af skolen og den efterfølgende opførelse af arkitekttegnede rækkehuse i 2 og 3 plan.

Modulbyggeri - økonomi, tidsplaner, udfordringer og markedsbehov. Konferencen afholdes d. 15. september 2020.

Ifølge Lind & Risørs salgschef Morten Boye Bertelsen, er salget gået over al forventning, og at der nu kun er 2 boliger tilbage må betragtes som en stor succes.

- Salget har fra starten kørt i et fornuftigt tempo og da vi har valgt at bygge på tværs af grunden, langs med vandet, har vi samtidig haft en god mulighed for at afslutte de enkelte etaper med både vejanlæg og fællesarealer løbende som byggeriet er skredet frem, udtaler han.

- Køberne er en god blanding af lokale Dragør borgere og så familier fra hele Københavnsområdet, som ønskede at skifte ejerlejligheden ud med et rækkehus, med parkering lige ved hoveddøren, en hyggelig have og den rolige beliggenhed tæt på vandet, lige uden for hovedstaden, fortæller Morten Boye Bertelsen.

De sidste 2 boliger på Vierdiget er i 3 plan med stor tagterrasse og udsigt til Øresund. Boligerne er nu helt færdigopførte og klar til, at en mulig køber kan flytte ind hurtigt.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder