Allerede inden DSB’s tidligere kontorejendom på Kalvebod Brygge i det centrale København er kommet på markedet har over 100 investorer henvendt sig. I dag, den 17. august 2016, bliver ejendommen officielt sat til salg gennem PwC.

Siden 2003 har DSB arbejdet på at udvikle og sælge de centralt beliggende jordarealer ved Kalvebod Brygge, hvor området indtil 1999 fungerede som godsbanegård. I dag sættes den 30.000 kvm store domicilejendom på Kalvebod Brygge 32 til salg.

NB! Bestyrelsesarbejde i ejendomsselskaber. Seminaret afholdes d. 6. september 2016.

- Den store interesse for ejendommen er ikke overraskende, da det er en god ejendom, en unik investeringsmulighed og den sidste ejendom i området, hvor der er mulighed for udvikling. Det er både inden- og udenlandske investorer, der har vist interesse på forhånd og for at vække nysgerrigheden hos særligt de udenlandske havde vi sammen med PwC udarbejdet materiale om området omkring ejendommen, så de havde en mulighed for at vurdere, om beliggenheden var interessant for dem, underdirektør i DSB Ejendomme, Jes Transbøl.

- Det er interessant i denne sammenhæng, at vi har fået tilkendegivelser fra en række aktører på markedet, der ikke tidligere har vist interesse for Danmark, og det glæder mig naturligvis, tilføjer han.

I forbindelse med salget af den specielle ejendom har der været gravet dybt i den kreative skuffe, og der er blandt andet blevet produceret en dronefilm og kombineret med en klassisk visuel gennemgang af ejendommen, skulle det gerne give potentielle købere det bedste indblik i bygningen og især området omkring den.

NB! Finansiering af ejendom. Seminaret afholdes d. 21. februar 2017.

- Ejendommens beliggenhed er unik, og vi ville gerne give en ny vinkel på beliggenheden. Set fra vejen vil mange have en opfattelse af omgivelserne, som ikke yder området retfærdighed. Man fornemmer hverken det grønne strøg eller hvor centralt den faktisk ligger. Udenlandske investorer kender sandsynligvis ikke området og med dronefilmen har vi fundet en usædvanlig og flot måde at vise byen og beliggenheden på, og samtidig kan man få et indtryk af de udviklingsmuligheder, der er i området, siger Jes Transbøl.

Flere informationer og mulighed for at registrere sig for uddybende information findes på www.kb32.dk, hvor også dronefilm og andet præsentationsmateriale ligger. Ejendommen er den sidste, som DSB sætter til salg på Kalvebod Brygge. I efteråret 2016 solgte DSB en grund til Ikea, som planlægger at opføre et varehus i området, ligesom 500 ungdomsboliger samt et CabInn Hotel med 1.200 værelser udvikles i området.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri