Tilbage i 2019 overtog Nordicals Odense udlejningen af den 1.000 kvm store ejendom på Dalvænget 16 i Assens fra konkurrerende mægler, der havde haft den udbudt i markedet til leje i et godt stykke tid.

Ejendommen på Dalvænget 16 i Assens har tidligere huset Jem & Fix, og i 2019 overtog Nordicals Odense opgaven med at få udlejet ejendommen, som K/S Estate i 2007 købte for 18 millioner kr., fra en anden mægler.

- Efter at daværende udlejer, K/S Estate DK I, ønskede et mæglerskifte, var det meget vigtigt for mig og mine kollegaer at få lavet en køreklar plan for, hvordan denne sag skulle løses. Noget af det vigtigste er jo at få identificeret, hvilken type lejer, der kunne have interesse for denne type lejemål. Når vi har med store boksbutikker at gøre, bliver målgruppen hurtig snæver, hvilket fik indflydelse på vores måde at gribe sagen an på, udtaler erhvervsmægler Andreas M. Jensen fra Nordicals Odense.

Ifølge Andreas M. Jensen lykkedes det hurtigt at få etableret kontakt til en potentiel lejer, som var meget interesseret i lejemålet.

- Vi har jo et stort lejerkartotek, og vi ved, hvilke virksomheder og brands, der pt. er søgende i vores markedsområde, hvorfor vi hurtigt kom i kontakt med Harald Nyborg. Harald Nyborg har ledt efter en ny butik, og de mente, at placeringen opfyldte de kriterier, de havde til et potentielt lejemål, men desværre var ejendommen for lille. Denne udfordring tog vi op, og meget hurtigt gik arbejdet med de relevante myndigheder i gang, så vi kunne få tilladelse til at udvide ejendommen med cirka 700 kvm til Harald Nyborgs store interesse, siger Andreas M. Jensen.

Diverse tilbud blev indhentet på udførelsen af opgaven, men et bump på vejen kommer sjældent alene. Desværre var det ikke muligt for udlejer at indfri forventningen til finansieringen af projektet, og ofte ville en sag som denne derfor have været afsluttet her. Men ifølge Nordicals Odense gik de skridtet videre.

- I løbet af få dage fik vi via vores netværk hurtigt skabt interesse for ejendommen, og det var en af vores gode kunder, Ole Billum, der så potentialet i ejendommen. Herefter gik det hurtigt med at blive enige om vilkår for handlen af ejendommen og efter nogle måneder lykkedes det os at realisere både lejers, Harald Nyborgs, ønske til ejendommen samtidig med at daværende udlejer fik realiseret ejendommen i et svært marked for butiksejendomme. Vi vil derfor gerne bruge lejligheden til at takke Harald Nyborg for deres tålmodighed vedrørende realiseringen af projektet samt sælger, køber, entreprenør og Assens kommune for deres samarbejdsvilje i forbindelse med sagen, udtaler Andreas M. Jensen.

Harald Nyborg overtager lejemålet den 15. oktober 2020.

Partnerne ønsker ikke at oplyse salgsprisen på ejendommen, der i oktober 2018 er offentligt vurderet til 11,6 millioner kr., hvoraf grundværdien udgør knap 650.000 kr.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030