Field’s og australske Bounce åbner en 3.700 kvm stor adrenalinpark til foråret. Parken er den første Bounce-park i Danmark. Den skal bidrage til at gøre Field’s til familiens førstevalg blandt oplevelsessteder.

Shoppingcentret Field’s vil være den foretrukne oplevelsesdestination for familier. Til foråret 2018 trækker Field’s derfor endnu en oplevelsesattraktion op af centerhatten – en enorm adrenalinpark på 3.700 kvm. Parken der er den første Bounce-Park i Danmark, skal ligge på 2. plan ved siden af Field´s store restaurantområde, Food Lounge.

- Vi er stolte af, at Bounce har valgt at placere deres første danske adrenalinpark i Field´s. De er internationalt kendt for deres høje innovations- og kvalitetsniveau på oplevelsesområdet. Sammen med biograf- og restaurantområdet og vores mange butikker, styrker Bounce vores profil som et oplevelsessted af højeste klasse, siger Shopping Center Manager Thomas Thomsen.

NB! Erhvervslejeloven og butikker. Kurset afholdes d. 17. maj 2018.

Adrenalinparken tager trampolinsjov til et helt nyt niveau med blandt andet trampolin-ninjabaner, stor free jump arena med 50 sammenkoblede trampoliner og flere tumbling tracks, en nervepirrende frit-falds-væg, det sjove trampolin-boldspil, dodgeball og high performance område for de vilde.

Hoppet til Danmark
Bounce, der stammer fra Australien, har på kort tid åbnet 3 parker i Stockholm, Malmö og Göteborg. Field’s lægger rammer til den første trampolinpark for Bounce i Danmark – og ambitionerne er høje. Bounce planlægger at åbne mellem 10 og 20 parker i Skandinavien i løbet af 5 år.

- Der bygges flere og flere indkøbscentre og handelssteder i Norden, og konkurrencen om kunderne vokser. Bounce Scandinavia arbejder tæt sammen med ejendomsejere for at styrke dem i konkurrencen om kunderne med vores internationale koncept. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Fields, som er kendt for at kombinere shopping, oplevelser og restauranttilbud under et tag, siger Daniel Dersén, CEO for Bounce Scandinavia.

Fakta om Field’s
·       8,2 millioner besøgende i 2016
·       121 butikker og 24 restauranter
·       Fik i oktober prisen “’Shoppingcentret med Danmarks bedste spisesteder 2017’.
·       Stort biografområde med ni sale og 1500 siddepladser
·       3.000 parkeringspladser.

 Field’s er Danmarks største shoppingcenter. Centret tilbyder oplevelser for hele familien og rummer blandt andet Nordisk Film Biografer med 9 sale og 1.500 sæder samt 24 spisesteder og cafeer www.fields.dk


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS