Lau Melchiorsen forlader Colliers efter mange år i spidsen for Occupier Services. Ny chef bliver Ulrich Reckert, som har 8 års erfaring i samme afdeling.

Den 1. maj 2022 får Occupier Services, som rådgiver virksomheder om leje og optimering af kontorer, ny chef. Nuværende chef og partner i Colliers, Lau Melchiorsen, stopper efter eget ønske.

- Jeg har været enormt glad for min tid og mine kolleger i Colliers. Men jeg har haft mange år, hvor jeg har arbejdet hårdt, og jeg er kommet til et punkt nu, hvor jeg synes, at forholdene både for min afdeling og mig selv er gode til at give stafetten videre. Det er derfor også vigtigt for mig at sige, at beslutningen er helt min egen, og at den bunder i et ønske om at få tid til at rejse, være sammen med familien og bare mærke efter, fortæller Lau Melchiorsen.

Sådan bliver moms og ny skat for ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 15. september 2022.

Lau Melchiorsen startede hos Sadolin & Albæk i 2009, der siden blev til Colliers i 2018. Han har været en væsentlig drivkraft i udviklingen af Occupier Services, fortæller administrerende direktør, Carsten Gørtz Petersen.

- Laus store engagement og udvikling af lejerrådgivning som vigtigt forretningsområde har betydet, at Occupier Services i dag står stærkt med en bred kundeportefølje. Jeg er derfor ærgerlig over Laus beslutning, men jeg har selvfølgelig fuld forståelse for den. Vi lægger vægt på, at der er muligheder for alle hos Colliers, og det gælder også i partnergruppen, hvor vi ser udskiftning og afveksling som en naturlig del af vores forretning, siger Carsten Gørtz Petersen.

Jylland: Sådan bliver moms og ny skat for ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 22. september 2022.

- Behovet for rådgivning om optimering og indretning af kontoret er kun blevet mere aktuelt under pandemien. I løbet af de seneste år har Lau derfor stået for at forvandle Occupier Services til også at levere projektstyring, rådgivning om indretning af arbejdspladser og juridisk bistand – udover økonomisk rådgivning, som stadig er en kerneydelse hos Occupier Services. Jeg glæder mig derfor over, at Lau giver en meget velsmurt og godt rustet afdeling videre til Ulrich Reckert, som med sine brede erfaring og kundekontakt skal være med til at fastholde og udvikle vores markedsposition de kommende år, fortæller Carsten Gørtz Petersen.

Colliers fik sidste år en ny partner, da Anders Holm tiltrådte i september. Fra den 1. maj 2022 vil partnerkredsen foruden Colliers’ europæiske ejerskab tælle 10 danske partnere.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND