Elsegårde Camping ved Ebeltoft har 90 campingpladser og 16 ferielejligheder. Campingpladsen er lige blevet sat ned i pris.

Elsegårde Camping ved Ebeltoft på Djursland er lige blevet sat 500.000 kr. ned i pris, så campingpladsen, der ligger på 17.571 kvm jord nu er til salg for knap 2,5 millioner kr. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Campingpladsen rummer 90 pladser til at campere på og 16 ferielejligheder tæt på stranden - og så følger der ifølge salgsopstillingen fra mæglerbutikken Home Ebeltoft også både legeplads, boldbane, hoppepude, minigolfbane og udendørs svømmebad med. Dertil kommer en 195 kvm stor bolig med 40 kvm kælder.

"På campingpladsen er der beliggende en yderst præsentabel villa fra 1930, som de seneste år har gennemgået en større renovering", skriver mægleren om boligen.

Udvikling af ferieparker og sommerhuse - nye regler, investeringer og byggeri. Konferencen afholdes den 21. september 2021.

Elsegårde Camping ligger i et område, hvor boligmarkedet har været brandvarmt i det seneste år, hvilket er resulteret i udbud af boliger til salg, som er helt i bund.

Ifølge tal fra Boliga.dk var der i postnummeret Ebeltoft - hvor campingpladsen ligger - kun 145 ejerlejligheder, villaer, rækkehuse og sommerhuse til salg den 1. marts 2021.

Et gedigent dyk på hele 60 procent fra samme dag sidste år, hvor køberne i området kunne finde drømmehjemmet blandt 363 boliger.

Der er da også blevet solgt over 52 procent flere boliger i det østjyske postnummer på Djursland i 2020 i forhold til året før.

Se Elsegårde Camping her.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS