Østjyske totalentreprenør med 82 års historie løfter både omsætning og resultat i 2022.

JCN Bolig har præsenteret årsregnskabet for 2022. Omsætningen er steget fra 684 millioner kr. til 705 millioner kr., mens resultatet før skat er steget fra 20,6 millioner kr. til 26,9 millioner kr. JCN Bolig lander på en overskudsgrad på 4 procent.

- Omsætningsmæssigt er vi lidt under budget som følge af, at et par investorer trak følehornene til sig ved rentestigningerne medio året. Det til trods er jeg yderst tilfreds med det finansielle resultat. Siden vores boligspecialisering så lyset har vi indfriet de finansielle mål hvert år. De nærmeste konkurrenter er tæt på halveret i årets løb i form af konkurserne hos blandt andet JFP, Q-Construction, STB Byg, Adsbøll, med flere. Vores markedsposition er med andre ord blevet kraftigt forbedret. I et så udfordret marked skal man være meget tilfreds med at indfri budgetterne, siger økonomichef Palle Breindahl Schmidt.

Horsens: De store investeringer. Konferencen afholdes den 27. september 2023.

Af årsregnskabet fremgår det ligeledes, at JCN Boligs vækst vil fortsætte de kommende år. Fortsat med 100 procent boligprojekter. Ordrebeholdningen er sådan sammensat, at der forventes et aktivitetsniveau for 2023 i niveau med det netop afsluttede regnskabsår. Mens der for 2024 forventes et stort forøget aktivitetsniveau.

- Vi oplevede som alle andre et stop i markedet i forbindelse med den finansielle uro. Der gik dog ikke lang tid før vi derefter fik ikke blot mange, men også meget seriøse henvendelser fra bygherrer og investorer. Vores strategi om at drive en bæredygtig og finansiel sikker virksomhed med lav risiko er ramt spot on i det aktuelle marked. Vi er det sikre kort. Med udgangspunkt i de henvendelser har vi allerede lavet et par store kontrakter, og det vil blive fulgt af flere store og ret markante kontrakter i kommende halve år. 2024 ser derfor allerede meget spændende ud, siger administrerende direktør Flemming V.T. Rasmussen.

JCN Bolig oplyser endvidere, at virksomheden ikke er involveret i Voldgiftssager.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse